De Klassieke Body Wrap

Onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap is een favorite voor meer dan 20 jaren, vanwege het ongelooflijke onmiddellijke centimeter-verlies resultaten en unieke garantie voor centimer-verlies. De geweldige centimeter-verlies resultaten zijn te danken aan onze natuurlijke Classic Clay Solution in combinatie met speciale wrapping technieken.

Uw Klassieke Body Wrap behandeling komt met de garantie dat u minstens 15 centimeters verliest of niets betaald, ondanks het feit dat men gemiddeld 25 tot 35 centimer verliest na de eerste behandeling.

Classic-treament

Key-Message-Trade-BEFL

De 15 Cm-Garantie

Als u niet minstens 15 cm verliest bij uw eerste behandeling, betaalt u geen cent!

Als u niet gedurende 30 dagen een minimaal verlies van 15 cm behoudt, wordt u gratis een bijkomende behandeling aangeboden.

De dubbele garantie is enkel geldig bij uw eerste volledige lichaamspakking. Bijkomende lichaamspakkingen zullen voor meer CM-verlies zorgen, maar zullen minder grote resultaten opleveren dan de eerste behandeling. De garantie geldt enkel wanneer de instructies na de behandeling opgevolgd worden. De therapeut in uw plaatselijk salon zal u hier meer over vertellen.

Het Proces

Onze Klassieke Body Wrap is een behandeling voor heel het lichaam, neemt ongeveer 2 uren in beslag en wordt altijd uitgevoerd door hoog opgeleide therapeuten.

 1. Voor de behandeling zal uw therapeut maten meten op bepaalde punten van uw lichaam.
 2. Verbanden die zijn voorgedrenkt in onze Classic Clay Solution worden vervolgens aangebracht volgens onze speciale wrapping technieken.
 3. U draagt dan een Vinyl pak zodat u warm blijft, terwijl u achterover ligt en ontspant voor een uur en de behandeling zijn werk doet. U kunt deze tijd gebruiken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen en te genieten van extra behandelingen zoals een manicure of een gezichtsbehandeling.
 4. Na 60 minuten worden de verbanden verwijderd, uw therapeut zal opnieuw uw maten meten en u zult verbaasd zijn hoeveel centimeters u verloren heeft.

Om alle voordelen van de Klassieke Body Wrap te ervaren, raden wij een kuur aan van 3-5 behandelingen ten minste 7-10 dagen na elkaar.

Inch Loss

Hoe Het Werkt

De combinatie van de unieke, natuurlijk Classic Clay Solution en de special body wrapping technieken maken onze Klassieke Body Wrap zo succesvol. De clay solution verwijdert giftstoffen terwijl de special wrapping technieken actief het zachte vetweefsel comprimeren. Dit resulteert in een direcht centimeter-verlies, heeft een verstevigend en beeldhouwend effect.

Na uw behandeling blijft de Classic Clay Solution in de poriën van uw huid en uw centimeter-verlies kan nog 3-4 dagen aanhouden. Wij raden dan ook aan dat u gedurende deze tijd uzelf alleen wast met lauw water, maar dit is uiteraard naar eigen keuze.

Dit is geen waterverliesbehadenling. Wij raden zelfs aan dat u geregeld water drinkt na uw behandeling om de ontgifting te bevorderen, zodat de giftstoffen uit uw lichaam gespoeld worden.

ONZE CLASSIC CLAY SOLUTION

Klassieke Body Wrap Reviews

Universal Contour Wrap Body Wrap
3.88 out of 5 based on 2010 customer ratings

(2010 reviews)

 • Universal Contour Wrap Body Wrap
  The therapist was excellent. She was explaining every step and had obviously very good training and experience on the wrapping procedure. She was very knowledgeable.
  uk, juli 27, 2015
  5 out of 5

 • Universal Contour Wrap Body Wrap
  Great treatment before being a bridesmaid in a wedding
  ca, mei 15, 2019
  5 out of 5

 • Universal Contour Wrap Body Wrap
  Really relaxing and effective!
  uk, juli 27, 2015
  5 out of 5

View all 2010 reviews

Gebruik De Authentieke Ucw-Lichaamspakking

Bij elke Classic lichaamspakking wordt een unieke oplossing van mineraalrijke klei gebruikt, samengesteld met ingrediënten van uitsluitend de hoogste kwaliteit. Dit kwaliteitsbewustzijn is de reden waarom wij al meer dan 25 jaar succesvol zijn en waardoor we onze beroemde CM-verlies garantie kunnen geven.

Om u ervan te verzekeren dat uw lichaamspakking authentiek is, ontvangt u na elke behandeling een officieel certificaat met een beveiligingshologram en een uniek serienummer. Zorg ervoor dat u dit altijd mee naar huis neemt.

Als u na uw behandeling geen certificaat met authentiek hologram kreeg, neem dan contact met ons op en laat ons weten waar u uw behandeling kreeg.

Veelgestelde Vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Slechts eentje! Hoewel we 3 tot 5 behandelingen voorstellen voor maximale resultaten, garanderen we u al CM-verlies vanaf de eerste behandeling.

Hoeveel kost het?

De Universal Contour Wrap® Classic-behandeling, de populairste behandeling voor CM-verlies in het Verenigd Koninkrijk, is beschikbaar in meer dan 1000 professionele schoonheidssalons, wellnesscentra en medische centra in het land. De prijs voor een behandeling verschilt van salon tot salon, maar onze aanbevolen verkoopprijs bedraagt £75. Klik hier om een salon in uw buurt te zoeken.

Zullen de centimeters na 30 dagen weer terugkomen?

Nee, indien u onze instructies voor na de behandeling volgt en niet verdikt. Sommige klanten gebruiken de Universal Contour Wrap als begin van hun afslankingsprogramma. De onmiddellijke boost van het CM-verlies motiveert hem om door een gezondere levensstijl nog meer af te vallen.

Kan ik de behandeling ondergaan als ik zwanger ben?

Nee. U dient ook na bevalling 6 weken te wachten voor u een behandeling ondergaat, of 12 weken als u beviel door middel van keizersnede.

Heeft de behandeling andere voordelen?

Ja, absoluut. Dit zijn enkele van de bijkomende voordelen:

 • Versterking en versteviging – UCW Classic revitaliseert de elastine- en compacte delen van uw lichaam waar vet wordt opgeslagen, waardoor uw lichaam als het ware geboetseerd wordt in de vorm die u verdient.
 • Scrub en reiniging – tijdens de behandeling wordt uw lichaam volledig ingepakt met warme klei en windels, waardoor elke cm van uw huis wordt gereinigd en gevoed, en u met een fantastische look en gevoel weer naar huis gaat.
 • Huidversteviging – UCW Classic is een efficiënte manier om loshangende huid te verminderen die ontstaan is na een zwangerschap of na gewichtsverlies door dieet of plastische chirurgie, zoals liposuct

Vind Het Dichtstbijzijnde Instituut

Universele Contour Wrap-behandelingen zijn beschikbaar in spa’s en salons over de hele wereld.

VIND EEN INSTITUUT

Biedt De Klassieke Body Wrap Aan In Uw Salon

Indien u meer wenst te weten over onze Universele Contour Wrap en onze behandelingen, inclusief de Klassieke Body Wrap, contacteert u ons altublieft via onderstaande link.

CONTACTEER ONS