De Elite Body Wrap

De Elite Body Wrap is een geavanceerde behadleing die onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap combineert met onze compleet unieke Chrysalis machine.

Door een combinatie aan te bieden van elektrische spierstimulatie en thermische warmte belooft de Elite Body Wrap dezelfde 15 centimer dubbele garantie als onze Klassieke Body Wrap, met de extra voordelen als spierversteviging, cellulitis reductive en nog meer centimeter-verlies.

Classic-Elite

Classic-Elite-Programs-NL

Er Zijn 3 Behandelingen Beschikbaar

Vormen – om de dijen te modelleren en vormen. Kan gecombineerd worden met het cellulitisprogramma.

Versterken – een intensief programma om spieren te verstevigen.

Cellulitis – cellulitis verminderen op de meest cruciale plaatsen door celwisseling en lokale circulatie te verhogen.

Het Proces

Onze Elite Body Wrap is een behandeling voor heel het lichaam, neemt ongeveer 1,5 uren in beslag en wordt altijd uitgevoerd door hoog opgeleide therapeuten.

  1. Voor de behandeling zal uw therapeut maten meten op bepaalde punten van uw lichaam
  2. Lichaamsriemen worden aangebracht op uw buik en dijen.
  3. Verbanden die zijn voorgedrenkt in onze Classic Clay Solution worden vervolgens aangebracht volgens onze speciale wrapping technieken.
  4. U ligt vervolgens voor 35 minuten op onze elektrische deken terwijl de behandeling zijn werk doet. U kunt deze tijd gebruiken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen en te genieten van extra behandelingen zoals een manicure of een gezichtsbehandeling.
  5. Na 35 minuten worden de verbanden verwijderd, uw therapeut zal opnieuw uw maten meten en u zult verbaasd zijn hoeveel centimeters u verloren heeft.

Hoe Het Werkt

De combinatie van onze Classic Clay Solution en onze speciale body wrapping technieken verwijdert giftstoffen en comprimeren actief het zachte vetweefsel comprimeren, zodat u een direct centimeter-verlies ervaart en een verstevigend effect.

Deze effecten worden versterkt door onze Chrysalis machine. De directe warmte onstpant het lichaam en opent snel de huidporiën, zodat het de Classic Clay Solution toestaat de giftstoffen sneller te verwijderen terwijl de bloedcirculatie bevordert wordt. De effecten laten meer zuurstofvoorziening toe voor de weefsels en lymfatische uitwisseling, wat het ontgiftingsproces bevordert.

Terwijl dit proces bezig is, zal de elektronische stierstimulatie het spierweefsel stimuleren en helpt zo cellulitis aft e breken en de huid te verstrakken.

ONZE CLASSIC CLAY SOLUTION

Zorgt U Ervoor Dat U Alleen Het Origineel Gebruikt

Na uw Elite Body Wrap ontvangt u een officieel Universele Contour Wrap certificaat met een folie hologram en een uniek serienummer. Dit geeft aan dat u een authentieke behandeling ontvangen heeft. Indien u geen certificaat ontvangen heeft, neemt u alstublieft contact met ons op en laat u ons weten waar u de behandeling ontvangen heeft

Vind het dichtstbijzijnde instituut

Universele Contour Wrap-behandelingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in spa’s en salons.

VIND EEN INSTITUUT